Jakobistan @ Balonnenvrees 46

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
02/06/2017
19:30 - 23:00

Locatie
Washboard Art & Jazz Café
Brusselstraat 5
Antwerpen
België


Ballonnenvrees is going places! 2 juni is het de laatste editie van voor de zomer en dan vindt u ons op het Oud Zuid, misschien wel de gezelligste buurt van ‘t Stad. Het Washboard Art & Jazz Café opent zijn deuren voor heel wat poëtisch en muzikaal talent.

De volledige affiche:

Jakobistan
Stijn Charpentier (NL)
Sander Dierick
Kristien Spooren
Simon Van Den Bergh
Lieze Denckens
Marjan De Ridder

Als de woorden op zijn, is er muziek! De getalenteerde Kobe Ardui, ofwel JAKOBISTAN, zal zijn nieuwe EP ‘Het Is Nog Nooit Blijven Regenen’ komen voorstellen. Deze Gentenaar heeft net een videoclip voor zijn single ‘Leentje’ uitgebracht, en die is niet te missen, net als zijn optreden trouwens.

Meer muziek, deze keer uit Eindhoven, met STIJN CHARPENTIER, die al enkele EP’s op zijn palmares heeft staan, ooit zijn baard voor de helft afschoor, en heel wat podia afschuimt, vooral in eigen land, maar ook af en toe in België, zoals bijvoorbeeld op 2 juni.

SANDER DIERICK is dichter bij Omfloerst en schuwt ook de slamwedstrijden niet. Zijn voorkeur gaat naar het Engels. KRISTIEN SPOOREN is stilaan niet meer weg te denken uit de wereld van de poëziepodia en de open mics. Kom genieten van haar prachtige gedichten.

Ook SIMON VAN DEN BERGH en LIEZE DENCKENS zullen hun onweerstaanbare teksten met u op het podium komen delen. En dichteres MARJAN DE RIDDER komt live tekenen!

Omdat u het enkele edities zonder heeft moeten stellen, sluiten we de avond, en dus ook het seizoen, af met een open mic!